onsdag 3 augusti 2011

Visst finns vardagshjältar!

Visst finns det vardagshjältar i Sverige idag. Gabrielle, pensionär från Kumla, är en av dessa. När hon ser ett gråtande barn under en järnvägsbro går hon fram och frågar vad som står på. Något så självklart, men också något som inte alls alla skulle göra. Hon tröstar, lugnar och tar hand om flickan.

SJ å andra sidan. Tvekar inte att kasta av ett ensamt barn på en okänd station en kväll.

Skäms på er!

5 kommentarer:

Anders sa...

jo visst, men det är konstigt att vad damen ifråga gjorde inte är norm utan anses som något ovanligt fint gjort.
och kollar man SD o breivikwannabes bloggarna så är hon en del av konspirationen mot svenskarna

Magnus sa...

Vansinnigt att damen inte omedelbart ringde polisen, då hade det inte behövt bli en sån stor grej utan flickan hade kunnat sova hemma den natten. Bra att damen pratade med flickan, vansinnigt att damen inte fattade att folk skulle bli oroliga när flickan är försvunnen hela natten.

Anna Andersson sa...

Håller med om att det bästa såklart hade varit att hon ringt polisen med en gång. Det är klart folk blir oroliga. Vidhåller dock att det var total okänslighet hos konduktören som avvisade flickan från tåget.

All heder åt pensionären som tog hand om henne och sa att "det är skitsnack" att flickan inte pratar svenska så att man förstår.

Stackars barn!

Tvillingmamma sa...

Kolla videon när barn blir avslängt från tåg: http://blogg.mama.nu/katarinaekholm/2011/08/04/sj-slanger-av-barn-fran-tag-video/

Anna Andersson sa...

@Tvillingmamman. Den var riktigt kul =).