fredag 6 juni 2008

Kneippbyn avklarat

Tänk att det skall bli så stressigt innan man kommer iväg. Allt var packat och klart i tid, men... Dottern kom ganska sent med skolbussen, och var hungrig, och behövde på toa, och vi skulle klä på oss... så bilen rullade lite senare än beräknat. Och alla andra bilister körde SÅÅÅ sakta, och vi mötte alla som varit på studenten så köra om var inte att tänka på.

Så vi blev 5 minuter sena, men det ordnade sig i alla fall.

Kul hade de garanterat! Dottern gick mestadels med sina kompisar. De snurrade på chokladhjul, åkte vattenrutchbana, sockerchockade kroppen, åkte stocken, åkte larven, skrattade och åkte lite till. Sonen fick också bada eftersom barnens fantastiska kusin och deras faster kom med som assistans till den förvirrade 3-barnsmamman.

När yngsta dottern somnat åkte även jag stocken med barnen. Sonen skrattade så han kiknade när vattnet stänkte över oss alla på slutet. När vi åkte den lilla familjebergbanan "larven" skrattade han också lyckligt. Mysigt att få göra något med honom också. Utan lillasyster.

Nu höjs kraven på att åka dit även i sommar. Bland förslagen nämns att ta med Krister och Daniel eller kusinerna. Bäva månde nämnda personer. Jag skall försöka avstyra.

Inga kommentarer: