tisdag 24 februari 2009

Krullis rapport

Krullis var en rysare igår. Dotterns klass spelade riktigt bra och vann alla sina matcher i gruppspelet. 11-0 i målskillnad. Fantastiskt! Segrare i den andra gruppen var Klinte 3. Så 12.20 var det dags för semifinal. De som vann skulle gå vidare till slutspelet och finalen i Visby på fredag. Taggade som attan satte de igång att spela de intensiva 12 minuterna. Klinte tog ledningen med 1-0, men när det var 1 minut kvar svingade Hemse in 1-1 och det blev också slutresultatet.

Eftersom en segrare skulle tas fram så blev det straffläggning. Först en kille från varje lag, sen en tjej från varje lag osv. Detta pågår till ett lag vunnit. Pust, sa vi föräldrar som satt på läktaren!

Klintes första kille missade sin straff och Högbys första kille fick inte riktigt till sitt skott, så målvakten tog den. Sen satte Klintes första tjej sitt skott.... All press på Hemse som var tvungna att göra mål för att få till stånd flera straffar.

Fram träder då dottern. Ack mitt hjärta! Hon sopar till bollen, och den kommer på mål, men målisen tog den... Åh vad jag beundrar henne som vågade ta det beslutet att slå straffen! Vilken hjälte, även om den inte gick in. De slagna hjältarna var ganska besvikna, vissa av dem, senare i omklädningsrummet. Fullt förståeligt, men för mig var de hjältar!