fredag 4 juli 2008

Ännu en fin sommarkväll

Ännu en fin sommarkväll i trädgårdsmöbeln. Fast nu hemma. Vädret var lite si och så under dagen och äldsta dottern har inte riktigt varit sig själv på några dagar. Idag fick hon feber, så nu är vi hemma igen. Och det är ju skönt det också.

Sonen har massor av överskottsenergi att göra av med så vi har precis tagit en kvällspromenad. Yngsta dottern har somnat i vagnen och sonen har cyklat. Trots att han cyklade omkull 4 gånger så klagade han inte. Han bara kollade skrubbsåren lite, konstaterade att han blivit lite smutsig, och cyklade vidare.

Framöver lovas busväder. Vi vill gärna ha lite regn så det är helt ok. Bara vi slipper blåsten. Jag hatar när det blåser. Det får gärna regna 40 mm, det gör inget. Men måste det alltid blåsa??

Nästa vecka är det Almedalsveckan. Det börjar redan märkas på turistansamlingen. Till och med här på södra Gotland. Mannen skulle egentligen ha utbildning på nya tröskan på måndag, men det har blivit flyttat. Det finns inte flygbiljetter att få. Kanske Söderberg&Haak skulle varit ute i bättre tid. Men de har väl inte koll på att det är Almedalsveckan.

Inga kommentarer: