söndag 12 oktober 2008

Ris och ros till tv4

Vi kollar en del på tv4, det måste medges. Som gift med en bonde är det lite kul att kolla på bonde söker fru... Man kan kolla in vad de har för maskiner, hur det ser ut på deras gårdar och så är det kul att se vilka som skickar svar.

Veckans ros till tv4 är att de utökar de sökande bönderna både med kvinnor och med homosexuella. Sen att programmet fortfarande heter bonde söker fru får man kanske stå ut med. I senaste numret av Land Lantbruk, som finns att köpa i veckan, är ett reportage med alla bönderna som är med. Det är bra med postitiv reklam för jordbruket, och det är bra att hbt plockas fram även i bondeleden.

Veckans ris till tv4 är Katrin (föredetta Schulman) Zytomierska (eller vad hon nu heter) som tydligen har slunkit in och blivit någon sorts programledare i eftersnack i idol. Hon stack upp mikrofonen under hakan på Bagge och frågade om den utröstade killen "är han inte lite väl bögig". Bagge blev helt förbluffad. Jidhe blev helt förbluffad. Bagge jämförde det hela med att det är som att säga: "är inte han lite väl svart". Vem har anställt henne? Vad har hon för rätt att ständigt håna andra? Har hon så dåligt självförtroende så att hon ständigt måste racka ner på andra? Stackars barn.. Snälla, ta bort tanten från rutan.

1 kommentar:

Krister Fahlstedt sa...

Tack, kära Kusin, för betraktelser och ställningstaganden i vardagen!