söndag 31 maj 2009

Mors dag!

Idag är det mors dag. Och mormors dag, och farmors dag. Vi firade lite lagom hemma i morse. Äldsta dottern var lite besviken att jag redan var uppe när hon vaknade, hon ville gärna ge paket i sängen. Men vad gör man när lill-loppan vaknar tidigt? Går upp!

Efter helgens obligatoriska fotbollsmatch bar det av till Nisseviken för att fika, äta och fira med mormor. I Nisseviken, liksom på hela ön, var det fantastiskt väder idag. 25 grader varmt och svaga vindar. Nästan högsommar!
Barnen och mormor promenerade till resturangen där vi skulle äta. Yngsta dottern ville gå även hon. Hela vägen. Det är magiskt att vandra med mormor genom skogen på små ben.
Vid resturangen hade det precis blivit strömavbrott. Hela Näs var utan ström. I avvaktan på eventuell el (och mat) så gick vi till stranden för att bada fötterna. Jättekallt och jättekul.
Resturangen i Nisseviken har för övrigt en av Gotlands mest fantastiska utsikter. Eller hur?



2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för vackra bilder. Vi firade också morsdag i Nisseviken, med att bada! Till och med jag badade. Sköt om dig så här i slutterminstider. Unna dig fler stunder pårygg i gräsmattan.
Mien

wahlgren sa...

fina bilder!