onsdag 9 april 2008

Världens mest falsksjungande grupp

Smaklösa, världens mest falsksjungande grupp, firar 35-års jubileum genom att ge ut en ny skiva samt en dvd. Gruppen är kultförklarade här på Gotland, och har gjort covers på en massa kända låtar. Covers där de skriver om texten - en aning... Deras senaste platta släpptes för 5 år sen, och som sångaren säger i en intervju i Gotlands tidningar igår, de som gjorde ett felköp då kanske har glömt det och köper en ny nu ;)

helagotland.se pågår en tävling där man kan rösta på bästa smaklösalåten. Där kan man även gå in och lyssna på 30 sek. snuttar för att fräscha upp minnet, ifall man nu skulle råka ha glömt en låt. Fina priser i potten! Bland annat fribiljetter till sommarens konserter! Gå in och rösta! Eller lyssna i fall, om du vågar.

Dottern röstar på "Det regnar kor", sonen på "Fotvårdsblues" medan mannens favorit är kultförklarade "Torskdance" (där det ingår rörelser...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna!
Bara en liten korrigering: det är GT som har Smaklösa-tävlingen. Men den är utlagd på helagotland.se som är "vår" hemsida.
Kul att jag hittade dig här i bloggosfären!

Eva Bofride

Anna Andersson sa...

Kul att du hittade hit!
Javisst är det så, att det är Gotlands Tidningar som har tävlingen, lite tydligare kunde jag varit!