lördag 11 april 2009

Vårbruk!

Nu är vårbruket äntligen igång. Det har kittlat ett längre tag i mannens harvtarm, men nu är han igång på åkern. Det har torkat upp förvånansvärt snabbt efter torsdagens ihållande regn. En sak som är kul med vårbruk på helger är att då kan man åka ut och ta gemensam fika på åkern. Barnen älskar det, och det är ganska mysigt att ta med fikakorg och sitta mitt ute på fältet och fika.Sen måste barnen ju testa traktorn också. Det är kul att bara sitta där ett tag. Yngsta dottern ville inte gå därifrån. Det var under stora protester, tårar och snor som jag fick med henne i bilen hem. Gissa om hon vill åka traktor fler gånger?
Det här är nog för övrigt ett av de sista korten på denna traktor i vår ägo. På tisdag hoppas vi att det skall stå en ny traktor på gården. En grön den här gången...

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med ny traktor! Nu är frågan, är den John Deeregrön eller Fendtgrön? Vi väntar med spänning! Lycka till med de sista veckorna av vårterminen, som också brukar vara de hårdaste....Hoppas det blir fler fikapauser med familjen!
Kram
Mien