tisdag 18 mars 2008

Varför inte sockerchocka kroppen till påsk?

Det är tal om så mycket nyttigheter jämt och ständigt så jag föreslår att du istället sockerchockar din kropp till påsk. Här kommer ett gott recept:
125 gr Philadelphiaost
2 dl strösocker
3 dl vispgrädde
1½ tsk vaniljsocker
3 äggulor
8 digestivekex

* Blanda ost, socker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt äggulorna en i taget. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten.
* Smula hälften av kexen i en form. Häll i smeten och strö över resten av kexsmulorna.
* Stoppa in allt i frysen minst 4 timmar, gärna över natten.
* Servera med bär eller fruktcoctail

Supersmaskigt, sockerbomb, kolesterolchock - men ack så gott!

Och av äggvitorna du får över kan du göra en marängtårta....

Inga kommentarer: